Ansiktsbehandling

Gud va skönt att få bli lite ompysslad idag. Ansiktsbehandlingen var super! Jag har egentligen inga hudproblem så hon fokuserade på rengörning och återfuktning. Sen fick jag bakläxa på att tvätta ansiktet med tvål och vatten, riktigt illa tydligen. Jag tänker lyda hennes råd och använda mig av ansiktsrengöring, olja, vattentoner, peeling och mask (sjukt många produkter). Jag köpte med mig en ansiktsrengöring och en ansiktspeeling från Dermalogica. Kommer med en utvärdering senare om hur de funkar :) Jag ska definitivt unna mig detta igen!
1

Nails by Isadora

Hittade Isadoras nya höstfärger för naglar och jag kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle köpa så det blev alla tre. Idag har jag Bronze patina och den är riktigt snygg. Kan tipsa om att måla med ett underlack/genomskinligt nagellack under för att undvika gula naglar (som det lätt blir med mörka nagellack)
3

Dagen

Idag är det mötesdag med kommunen och det ger som alltid lite sovmorgon vilket verkligen behövs. Jag kommer jobba extra på fredag för att få lite komptid att ta ut vid bröllopet och då är en extra sovmorgon guld värd. Förutom möten hela dagen har jag även klämt in en ansiktsbehandling. Det är första gången jag ska på det så det ska bli kul och framförallt skönt. Fick ett presentkort på behandlingen så därför tänkte jag unna mig denna lyx idag :) Om det ger bra resultat kommer jag göra detta regelbundet fram till bröllopet för att då känna mig extra fräsch och fin :) Nu måste jag iväg!

Stickad tröja Zara // Klänning Topshop // Skor Vagabond // Kelly väska

1