Happy New Year!

Guldklänning Valerie Aflalo

Okej, årets sista outfit blev något helt annat än planerat. Guldklänning med spets designad av Valerie. Ska se om någon av mina fotografer till kusiner kan ta bättre kort på mig senare. Nu börjar partyt!!

Details of today

Väska Gina Tricot // Armband med ring i länk Glitter // Örhängen ärvda // Isadora Summer red nagellack // YSL läppstigt och läppglans

Just nu håller jag på att göra mig i ordning för festen ikväll. Det blev lite förändringar i outfiten (som det alltid blir när man överarbetar det man ska ha på sig) så känner mig något stressad nu. Här kommer några detaljer på det jag ska ha på mig.

För ett år sedan

Idag är det sista dagen på året och det började bra med ett riktigt jobbigt kondispass på SATS. En summering av året kommer senare men tänkte visa hur jag såg ut på nyår förra året. Satsade på en riktig festblåsa med värsta volangerna. I år blir utstyrseln något mindre extravagant, men det får ni se senare =) Vi firade även då tillsammans med min hela släkt i Södertälje och det var första gången Rasmus träffade min släkt, bara en sisådär 50 pers. Lite annorlunda än när jag träffade hans släkt och betydligt många fler. Den här gången blir det en något enklare tillställning men fortfarande party party när vi syrianer drar igång =) Gott nytt år på er alla!