Makeover

I lördags var det dags att gå till frisören för att fräscha till håret. Min fantastiska frisör Feliz på Noir Stockholm har gått på gravledighet så nu har jag fått leta efter en ny. Hårteamet i Södertälje fick det bli denna gång. Med en ny frisör och våren på ingång kände jag för en mindre förnyelse. Har känt mig lite trött på blonda slingor som tar mycket tid och pengar i anspråk. Därför tänkte jag go all in och bli mörkhårig. Så här ville jag se ut: Så här blev resultatet: En aningen för mycket Kim Kardashian över looken och lite för mörkt från vad som var tanken. Förhoppningsvis tvättas färgen ur snart så jag blir mig lik igen.
Brunt hår - Noir Stockholm

Vardagsutsmyckning

Är på jakt efter en snygg vardagsring och har fastnat för dessa: [caption id="attachment_1154" align="aligncenter" width="300" caption="Efva Attling. Favoriten. Dock är den svindyr, troligen för alla små diamanter."][/caption] [caption id="attachment_1155" align="aligncenter" width="300" caption="Efva Attling. En billigare variant. Snygg och modern design"][/caption] [caption id="attachment_1156" align="aligncenter" width="140" caption="Ti Sento. Jag vill ha en vit pärla istället för en grå som på bilden. Tror att det blir den här ringen trots allt :)"][/caption]
Efva Attling - Ring - Ti Sento
Mat

Usch

Nej, det här var inte gott! Hann inte äta frukost i morse (snarare glömde jag köpa något till frukost) och gick in på Pressbyrån för att köpa mig något att äta. Måndag morgon innebär att det är tomt på hyllorna så det enda som fanns kvar var Great. Gröt på burk. AXA:s nya produkt. Lät godare än vad det var kan jag meddela. Läxan jag har lärt mig: Lämna aldrig hemmet utan frukost!
Frukost - Great - Gröt