Senaste köpen

Ska iväg på middag hos La familia sedan blir det bio och filmen Bridesmaid. Passande tema eller hur? :)

Vill passa på att visa mina senaste köp.

Svart klänning från H&M. Matchas med mina svarta mockasandaler från Scorett. Berlocksarmbandet och halsbandet kommer från en liten butik i Wien Orange kavaj med guldknappar från H&M. Passar väldigt snyggt till mina beiga shorts från H&M Trend.
Beige shorts - Svart klänning H&M - orange kavaj

Dags för träning

Nu är det veckans 5:e pass på SATS och det blir kondition som ska tränas idag. Känns så härligt att vara igång ordentligt med träningen och att jag börjar se resultat efter allt slit. Jag har gått ner allt som allt nästan 8kg (under 3 års tid) men det jag är mest stolt över är att jag har lyckats hålla vikten fram tills nu och börjat tona kroppen. Mitt mål viktmässigt har jag nått, nu vill jag framförallt få mer vältränade armar och rygg. Tur att pojkvännen har PT-ambitioner och kan träna mig :)

Laddar batterierna med en shake och ett äpple efter hård träning!

Doktorsväska

Är väldigt nöjd med min grå doktorsväska i skinn som jag köpte i Budapest i april. Däremot är jag sugen på att köpa en liknande fast i en annan färg. Tråkigt bara att de är så dyra men skinn är ändå skinn. Hittade liknande väskor på Monroe när jag var och shoppade på Sturegallerian. Jag har spanat in en i korall som jag funderar på att köpa. De finns även att köpa online här och finns i massor av fina färger :)
Doktorsväska - Monroe sturegallerian - kellyväska kroko