Veckans låt

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Inte för att jag inte har något att skriva utan snarare för att det händer så mycket i mitt liv för tillfället. För att få mer regelbundenhet i bloggandet tänkte jag därför starta ett "veckans-tema" där jag på en utvald dag lägger upp ett inlägg i det temat. Jag börjar idag, en tisdag, med veckans låt. Okreativt as hell, I know! Den enda tv-serien jag lyckas följa nuförtiden är Grey's Anatomy och eftersom jag även är en musikalfantast kunde jag inte missa musikalavsnittet. The Story som sjungs av karaktären Callie Torres fastnade direkt. Here it goes: Veckans låt!
Grey's Anatomy - Sara Ramirez

Höstchic

Sommaren har knappt börjat men som den shoppoholic jag är har jag redan kollat in delar av H&M:s höstkollektion. Skinn, kamelfärg och grova material är ledorden. Dessa utstyrslar fastnade jag för.
H&M - Höstkollektion 2011

Time for wedding

Igår var det dags för Patrik och Annas efterlängtade bröllop i Cornelisparken. Superromantiskt och superfint. Det leder inte helt oväntat in tankarna på mitt egna bröllop om ett år. Jag var ledig dagen innan och passade då på att piffa upp mig lite extra med manikyr och pedikyr. Lovely ♥ Här kommer lite bilder från gårdagen:

Fransk pedikyr på Feet and Nails.

Tillfixad och klar. One shoulder dressen kommer från Warehouse.

Jag och R med Stockholm som bakgrund. ♥

Bästa och finaste tandläkartjejerna!

Läppstift med färg Korall från YSL. Matchar perfekt till min klänning och i sommar till solbrun hud.

Drömbröllopet - Manikyr - Pedikyr
2