Produktiv dag

Idag har jag hunnit jobba på två behandlingsrum, haft jouren på jobbet, varit på två politiska möten, tränat och producerat en mode-artikel till en tidning. Dessutom har jag fixat med en massa bröllopssaker. Inte undra på att jag ligger helt utslagen i soffan och tittar på Grey's anatomy just nu, haha. Tack gode gud för min darling boyfriend som står i köket och lagar middag åt oss till ikväll och fixar matlåda åt mig till imorgon. Bäst är vad han är ♥ Imorgon ska jag på en retorikutbildning efter jobbet. Ska lära mig allt om konsten att tala och övertyga. Kan behövas när jag ska övertyga Rasmus om att vi ska ha hela festlokalen klädd i tyg och vita rosor ;)

Party dress in gold

Hittade den här snygga guldklänningen på Nelly.com igår och klickade hem den direkt. Kanske en nyårsklänning? Vad tycker ni? Nu hoppas jag bara att den sitter som ett smäck annars blir det till att gå ut och leta igen.
1

Autumn

Kofta Bik Bok // Kjol Gina Tricot // Halsband H&M // Boots Euroskor Tänk att det var första advent i helgen och 8 grader varmt här i Stockholm. Bortsett från orkanstormarna kan jag knappt tro att det är jul om en månad, snön måste väl komma snart? Usch, har ingen klädinspiration alls för tillfället under dagarna utan känns mer som att jag lever i min stora kofta som ni ser på bilden. Så sjukt sunkigt! Har ni också sådana dagar? Har känt mig väldigt stressad den senaste tiden och bara orkat göra det allra nödvändigaste (och då är inte dagens outfit prioriterat) Förhoppningsvis avklingar det snart. Det hjälper att vara ute i naturen och hitta små rofyllda platser som här vid vattnet=)