Rihanna till Globen

Imorgon ska jag och Rasmus på Rihannas konsert i Globen. Jag fick biljetterna i julklapp av Rasmus och nu äntligen går konserten av stapeln. Den nya skivan har spelats varm här hemma och i bilen och den är sååå sjukt bra. Man down är favoriten. Någon mer som ska gå? Här kommer hennes nya låt. Enjoy
2

Tre tankar om bröllopet

Igår hade jag och Rasmus middag med våra toastmasters för att berätta om våra tankar kring bröllopet och hur planeringen går. Det kändes så himla härligt att få dela med sig av vår stora dag med några av våra bästa vänner och känna att de tycker att det ska bli minst lika kul som vi. Direkt efter att de gick började en massa tankar och idéer florera i mitt huvud och det var väldigt svårt att somna. Jag blir alldeles varm när jag tänker på hur jag och Rasmus kommer komma gående längs gången med alla våra nära och kära runtomkring oss och få lova varandra evig kärlek. Då vi ska ha bordsplacering för 120 pers varav hälften inte är vana vid att sitta utspritt kommer bordsplaceringen bli en smärre utmaning. Att göra det till något speciellt kanske är lösningen? Någon form av gästbok kommer det att bli. Det kommer vara så många olika intryck under dagen att det skulle vara roligt att fånga gästernas åsikter och upplevelse på något sätt.

Nya klänningar från Nelly

Jag har glömt att visa er mina nya klänningar som jag beställt från Nelly som kom i förra veckan. Det kommer bli många festligheter den närmsta tiden och då behövs det fina partykläder och Nelly har massa klänningar ute nu. Det är inte världens bästa bilder men jag lägger ut foton i veckan när jag har klänningarna på mig. =)

Så himla snyggt med vit spets och att den är öppen i ryggen

Den här klänningen är mycket finare på än vad den ser ut att vara på bilden. Visst är det fint när det är massa stenar över hela klänningen? känns nästan som ett väldigt stort maxihalsband =)