Den Gröna

Har letat länge efter en grön klänning and now I've found it. Denna fina klänningen finns att köpa på Zara och jag gillar speciellt att den är ihålig i armarna. Jag ska på 30-årsfest imorgon och detta blir nog outfiten. Vad tycker ni?

Rosa Bandet-kampanjen startar

Imorgon den 1 oktober är det invigning av Rosa Bandet-kampanjen med ljusmanifestationer över hela landet.  Alla känner vi någon som på något sätt har drabbats av cancer. Personligen har jag flera vänner och familj som har gått bort i sjukdomen men jag har även vänner som har överlevt cancer. Vänner som är oroliga att cancern ska komma tillbaka. Det bedrivs mycket forskning men mer behövs och framförallt behövs Ditt bidrag. Förra veckan startade jag min egna insamling på Cancerfonden som jag ska försöka sprida så mycket som möjligt. Ge ett bidrag du med genom att sms:a BESEGRA 5651 till nummer 72988. Du kan även komma till min insamling genom att klicka på bannern till höger eller klicka här. Nu kör vi!

Morning at the gym

Magen kändes bra imorse så jag vågade mig på ett träningspass. Nu när jag har bestämt mig för att ändra i träningen var det lika bra att starta på en gång. Jag började med konditionsträning och körde 90sek- intervaller på bandet under 30min. Riktigt jobbigt men sååå skönt när det var klart. Jag vill även få med lite styrketräningen varje pass så jag körde 3 ryggövningar och 2 magövningar i högt tempo (tips från träningstidningen var att bara vila 30-60sek mellan övningarna). Efter detta trodde jag att jag skulle vara helt slut men lite energi fanns kvar. Då kom hopprepet fram. 10min hoppande ska tydligen motsvara 30min löpning. I like that!

Efter 10min hoppande var jag helt slut och svettig som en gris. Det var mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara but it feels great kan jag meddela. Hoppa hopprep kommer definitivt att bli ett återkommande moment i träningen.