Valborg

20120430-071704.jpg

Gårdagens outfit: Spetskjol Monki // Linne Zara // Skärp Second hand// Skor Bianco // Clutch Monki Nu är färdigjobbat för idag och nu är det ledigt för hela slanten. Skönt! Det blir inget traditionellt valborgsfirande för min del idag utan jag och min kärlek ska ut på stan och sedan på bio. The Avengers står högst upp på tapeten. Imorgon väntas 1 maj-demonstration med tal och en massa jippon på Norra Bantorget. Kom dit och lyssna!

Kan jag ha gjort mitt stora fynd?

20120430-092543.jpg I helgen tog jag en snabb titt inne på Myrorna och se vad jag hittade. 10st tallrikar av Rörstrands Gröna Anna. Rasmus var inte lika överväldigad som jag över dessa "gamla tallrikar" så de fick ligga kvar. Nu tänker jag om det kan vara så att jag gick miste om mitt fina stora second hand fynd? Vad tror ni? Ska jag slå till?

Manic monday

Jo, klockan är strax över nio men jag kan redan sammanfatta dagen som smått kaotisk. Inställda tåg, tre timmars längre resväg till jobbet, en att-göra-lista som heter duga och till råga på allt har jag ont i halsen. Dessutom har det strulat sig med vår kyrka där vi ska viga oss så nu är jag på krigsstigen kan man väl lätt säga. Bridezillan i mig väcktes lite smått i helgen. Nä usch vilket klagoinlägg det blev nu, ska försöka bli gladare till eftermiddagen.