Best of 2012

Vårt drömbröllop den 9 juni. Äntligen fick vi säga ja till varandra.

Första delen av vår smekmånad tillbringades på safari i Tanzania. En upplevelse jag aldrig komma glömma.

Andra delen av vår smekmånad tillbringade på Zanzibars stränder. Jag fick även simma med delfiner och förverkligade ännu en dröm.

och sist men inte minst, att bo i New York.

Det här året har varit mer än fantastiskt och har burit med sig mer än vad jag någonsin kunnat drömma om. I år var verkligen mitt år och jag är så tacksam för min man, min familj, alla mina vänner och er bloggläsare. Det kommer alltid att finnas tråkigheter i livet och motgångar men är det något jag har lärt mig är att det alltid finns en väg upp när man är på botten. Jag är så innerligt glad och tacksam att just Du har valt att följa min lilla blogg det här året och jag lovar att jag ska fortsätta att hitta sätt att inspirera. Nu jobbar vi på att göra 2013 till ett lika minnesvärt år.

Med detta vill jag önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!

3

Röda naglar

20121231-004302.jpg

Här ser ni mina naglar i en klar röd färg nr 40 från Depend gellack.

Hur fina som helst och kommer vara perfekta kvällen till ära. Ska testa dem veckan ut och så får ni en uppdatering senare om de håller eller inte.

Depend gellack

20121230-135443.jpg Igår köpte jag Depends gellack som jag tänkte prova idag. Det är ett lack som ljushärdas fast med en LED-lampa och sedan sitter nagellacket i ca 2-3 veckor. Låter hur bra som helst. Någon som har testat? Naglarna får ni se imorgon =)
1