Dagens outfit

20120225-211831.jpg 20120225-211840.jpg 20120225-211846.jpg

Jeans Gina Tricot // Tröja Monki // Skärp Second hand

Men hörrni, vilket härligt vårväder vi har idag. Soligt och nästan varmt ute. Hoppas det håller i sig till helgen så man får njuta extra mycket. Visserligen kommer jag spendera helgen med att bröllopspyssla men en promenad eller två ska jag allt hinna med.

Mina nya slitna jeans och min neongula tröja fick det bli idag för att piffa till färgpaletten ytterligare. Snart är det vår och sommar med allt vad det innebär för mig och min kärlek -ohh vill ha juni nu!

1

Onsdag den 29 februari 2012

20120229-072814.jpg Var ju tvungen att ha en rubrik med dagens datum 29 februari. Skottdagen inträffar bara vart fjärde år så det gäller att passa på. Vad tror ni att den här dagen bär med sig? Dagen har i alla fall startat bra med att Aftonbladet SIFO senaste undersökning visar att Stefan Löfven har ett stort förtroende bland svenska folket, nästan varannan väljare har ett stort förtroende för S. Samtidigt minskar stödet för Reinfeldt. Det kan iofs bero på att han har sett ovanligt trött ut den senaste tiden, ungdomsarbetslösheten ökar, regeringens jobbpolitik fungerar inte, krogmomsen som var en dyr reform har inte genererat de jobben man hade trott och att sänkt arbetsgivaravgift åt de ungdomar som redan har jobb kanske inte är den rätta vägen att gå. Med ett ökat förtroende för Löfven kan socialdemokratisk politik få utrymme igen och inte enbart ledarens person som debatteras. Nu är det lite fart i svensk politik igen - Äntligen!
mer att läsa: Rasmus Lenefors, DN

Bröllopsfilm som får mitt hjärta att le

Det enda på vår bröllopslista fram till februari-månad som vi inte har hunnit ordna med är bröllopsfilmare. Jag har hela tiden haft en idé om hur vårt bröllop ska återskapas i film men tyvärr inte hittat en fotograf som motsvarar detta och kan leverera det vi vill ha. Både jag och Rasmus har letet fibrilt efter någon som ska förstå vårt koncept och hur förklarar man att man vill ha en historia utspelad som en musikvideo på typ 5 minuter? Den här helt underbara bröllopsfilmen gjorde mig väldigt glad och den gjorde min dag. This is what we want! Tänk om vi skulle få vår dag fångad på det här fina sättet, vilken lycka! Nu måste jag ge mig på jakt igen och hitta någon som kan tänka sig att filma något liknande =)
3