Hej mitt vinterland

Tröja H&M Trend // Kjol H&M // Skor Jeffrey Campbell Everest

Har tagit mig ut i snön på en liten promis i min nya tjocktröja som är supermysig. Är helt slut i huvudet efter kursen idag. Mycket har diskuterats och jag har fått många handfasta tips på hur vi inom Folktandvården kan bli bättre på kundbemötande. Imorgon väntar nya tag på jobbet men först ska jag träna och sedan ta itu med att-göra-listan. Bröllopsplanerna går stadigt framåt och nu har vi i princip bockat av allt på 5-månaderslistan. Skönt!
1

Tisdag den 31 januari

Godmorgon på er! Visst är det härligt med all snö? Älskar att känna och höra hur snön knastrar under skorna sådär som det gör när det är riktigt kallt ute. Ljuvligt =) Jag väntar fortfarande på besked efter mitt samtal igår och jag hoppas att det kommer in ett svar idag. Annars är det en skön dag jag har framför mig med utbildning om hur serviceinriktad jag är. Vet inte riktigt hur den här utbildningen kommer att gå till men jag har i förväg fått svara på frågor om hur jag agerar i olika situationer som sedan ska ge en personlighetsprofil. Låter spännande med lite psyksnack en hel dag haha. Sedan blir det ett efterlängtat träningspass ikväll med älsklingen som jag hoppas att jag har massor av energi till. Hej så länge!

The marriage of true minds

Let me not to the marriage of true minds Admit impediments. Love is not love Which alters when it alteration finds, Or bends with the remover to remove: O no! it is an ever-fixed mark That looks on tempests and is never shaken; It is the star to every wandering bark, Whose worth's unknown, although his height be taken. Love's not Time's fool, though rosy lips and cheeks Within his bending sickle's compass come: Love alters not with his brief hours and weeks, But bears it out even to the edge of doom. If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. Shakespeare sonet 116