The new me

20120731-065933.jpg Då var identitetsbytet klart. I alla fall det officiella. Kul med all respons om bloggen. Mer bröllop, inredning och resor ska det bli här så nu har jag laddat med fler inlägg från vårt bröllop och vår resa till Afrika. Självklart kommer ni även få följa vår USA-resa här på bloggen. Nu tar vi nya tag!

Not just fashion

20120731-070230.jpg

Just nu florerar många tankar och projekt i mitt huvud. En del av dem ska jag arbeta med under min tid i New York och andra kommer startas när jag kommer hem. En annan plan jag har är att utveckla bloggen och göra den mer kreativ och inte enbart om mode. Jag tänkte därför fråga er läsare: Vad gillar ni med bloggen som den är idag och vad vill ni läsa mer av? P.S jag har flyttat bloggen till en ny domän så om någon vecka kommer bloggen omkopplas. Det kan leda till att det blir lite rörigt med kommentarer och liknande till en början med det ska snart vara åtgärdat.
5

Stövlar i höst

20120728-004927.jpg
De här stövlarna fast i svart från Filippa K får gärna flytta in i min garderob i höst. Gillar att de är enkla i modellen och att klacken är liten och nätt. Finns att köpa på Miinto.se Förra hösten bloggade jag om ett par liknande men tyckte att de var något för dyra men i år kommer jag nog slå till på ett par. Vad tycker ni, hiss eller diss?