Mintgröna jeansen

20120331-181810.jpg

20120331-181829.jpg

Virkad topp Zara // Byxor Cubus // Skor Scorett// Armband och ring H&M // Nagellack Isadora Marzipan

Så stilig Rasmus blev idag i hela sin bröllopsutstyrsel. Det tog inte lång tid för honom att hitta rätt inne i bröllopsbutiken bland alla frockcoats, västar och plastronger. Annat var det för mig som var inne hela fem gånger och provade brudklänningar innan jag slog till. Min brudtärna visade även upp några av hennes val av klänningar och hon kommer vara så vacker oavsett vilken hon väljer. När hon har valt en klänning är det det dags för oss att börja leta kläder till Rasmus marskalkar. Mycket shopping med andra ord =)

Snön till trots blev det invigning av mina mintgröna jeans idag som jag matchade med mintgröna naglar. Älskar färgen!

Mintgrönt
1

Lördag den 31 mars

Åh, vilken härlig dag det var igår. Middagen med min älskling var riktigt lyckad och tro det eller ej så har vi hunnit planera in ytterligare några resor efter att vi kommer hem från NY. Är vi ett resesuget par or what? =) Bruduppsättningen hos min frisör igår gav också ett positivt resultat. Jag har äntligen bestämt mig för hur jag ska ha håret till bröllopet, veliga jag. Efter min andra provning och efter att ha provat fyra! uppsättningar kom vi fram till den rätta modellen. Finally! Nu kan jag börja leta upp smycken, tiara och annat till håret. Vaccineringen blev inte lika jobbig som jag trodde och förutom en ömmande arm idag och en något tom plånbok är allt toppen. Så nu är jag redo för safari och snorkling i juli =) Skönt med konstruktiva dagar där man får mycket gjort. Idag blir det förmodligen en lika fullspäckad dag. Strax ska vi iväg för att inhandla det sista till Rasmus bröllopsklädsel och så ska jag möta upp min brudtärna för att leta klänning till henne. Nu börjar min to-do-lista nå sitt slut. Hoppas ni alla får en härlig dag trots snön som kom tillbaka!

20120331-180258.jpg

1

Dagens lunch

20120330-135132.jpg Är ledig idag vilket är superskönt och som vanligt innebär det en fullspäckad Vicky-dag. Det blir lätt så när det är mycket som ska hinnas med och jag har så få lediga dagar. Tränade imorse och röjde undan lite hemma innan jag begav mig in mot stan för att börja beta av min to-do-list. Jag ska in på panduro och hämta upp lite tillbehör till bröllopspysslet, leta elektronik (behöver en ny telefon, liten kamera och en ny dator). Sedan ska jag vaccinera mig inför vår resa till Zanzibar, usch ser verkligen inte fram emot att bli stucken i armen flera gånger om idag. Jag lägger flera sprutor om dagen på mina patienter utan problem men när det gäller mig själv är det inte lika lätt. Tur att jag har sparat dagens roligaste till sist då nämligen min andra bruduppsättning och sedan en dejt med min älskling på vår förlovningsdag. =) Nu- dags för en nyttig lunch. Räk- och kräftsallad (och ja, jag skippar brödet som kom med)