Att komma i mitt livs form

Jag gillar att utmana mig själv och sätta upp nya mål. Jag kan vara väldigt envis så har jag bestämt mig för något gör jag det. Nu har jag bestämt mig. Jag ska komma i mitt livs bästa form fram till juni. 6 mån har jag på mig. Vanligtvis brukar det här vara nyårslöfte men jag har bestämt mig så nu kör jag. Jag har tränat regelbundet i snart två år med målet att hålla min normalvikt. Det har jag klarat bra och därför vill jag nu utmana mig själv ytterligare genom att bli mer fit. Handlar inte om att bli smal eller att gå ner i vikt utan om att bli mer muskulös och starkare. Här ser ni en av mina inspirationsbilder. En rejäl utmaning eller vad säger ni? :) [caption id="attachment_11643" align="aligncenter" width="800"] bild lånad från casall.com[/caption] För att klara en utmaning behöver man: 1. En klar målbild 2. Veta hur man ska gå tillväga för att nå målet 3. Lista vilka hinder man kan stöta på och hur de ska övervinnas. 4. Motivation Jag har min målbild klar. Till min hjälp har jag lagt upp ett träningsschema på 4dgr/v där jag ska varva klasser med gym. För att ge mig själv en extra motivationskick ska jag även träna med en PT vilket ska bli super. Det är inte bara träning som är vägen utan även kosten (och det är här det brukar brista för mig) Jag har kontakt med en kostrådgivare som ska ge mig lite tips men mer om detta kommer senare. Nu ska jag vägas, mätas och lägga upp veckans matschema. 1 dec börjar jag och fan vad pepp jag är!
Träna - löfte - motivation
3

Tillbaka i Sverige

Wei, nu är vi tillbaka i kalla Sverige och jisses vad mycket snö det har kommit. Jag fick en riktig chock när jag steg av planet och såg det fina vinterlandet. Nu ska här packas upp, tvättas och städa lägenheten. Imorgon väntar ett efterlängtat frisörbesök och en ledig dag i Stockholm. Vilken underbar resa detta har varit och New York kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.
3

Mixa stilen

Topp F21 // Kjol H&M // Skor Nine West // Väska Butik i NY // Korsarmband SbT // Shamballa armband // Ring F21

För mig handlar mode väldigt mycket om att mixa stilar, material och färger. Det är blandningen som gör varje outfit unik och den rätta kombinationen kan lyfta den där tråkiga kjolen från H&M och göra den speciell. Under min tid i New York har jag tagit chansen att prova på olika stilar och gå lite utanför mina gränser. Allt har inte hamnat här på bloggen men det har blivit en hel del skinn och sportkläder som annars inte skulle finnas i min garderob. Det känns skönt att ibland kunna lämna min comfort zone av klänningar och slänga på mig en sportjacka över att par skinnbyxor. Och inte känna mig utklädd.

Sista veckan i NY var jag och Rasmus ute och firade och då passade jag på att mixa ihop den här outfiten. Älskar min prickig tröja och jag blev så glad när den passade så fint till min nyinköpta lurviga kjol. Ja, och så självklart en massa fina accessoarer på det. Vad gillar ni outfiten?

1