Onsdag

Hej på er alla! Idag strålar solen och det är dags för oss att lämna lägenheten och ta oss ut på stan. Äntligen! Södra delarna av Manhattan är fortfarande översvämmade men Midtown och uppåt ska vara helt okej. Så det är dit vi ska bege oss för att möta upp våra vänner som är här för middag och annat som den här dagen bär med sig. Min bronkit börjar bli bättre, jag hostar fortfarande men är betydligt piggare än tidigare vilket är skönt. Här ser ni en liten sneak på min outfit för dagen. Har köpt ett nytt maxihalsband som jag bara längtat efter att få använda. Hela outfiten kommer senare.
1

October Outfits

Det har blivit en salig blandning av olika outfits i oktober och här har jag samlat de jag gillar bäst. I oktober gick vi verkligen från sommar till höst vilket också syns på kläderna. Har ni någon favorit?
1

Köksmaskin

Nu har jag bestämt mig för att investera i en köksmaskin när jag kommer hem. Jag vill både laga mer mat men även baka mer och en assistent är ett riktigt bra hjälpmedel. Förra julen knådade jag degar i all oändlighet och till den här julen ska det bli bättring. Jag har försökt att läsa på om olika köksmaskiner men inte kunnat bestämma mig. Funktion eller estetik? Den här från Krups har fått bäst i test för den rymmer en liter och är lätt att använda sig av. Den är även billigare än KitchenAid (tror den går på 4000kr). Nackdelen är att den inte är särskilt snygg och jag vill ju ha assistenten framme om jag ska använda mig av den. KitchenAid, well, den är så himla fin i olika färger och retrostil men nackdelen är att den bara klarar av degar på 0,5 liter. Inte speciellt mycket när man ska baka. Känner mig kluven.. (vill ju inte köpa något för 6000kr som jag inte kommer vara nöjd med.) Någon som kan tipsa mig eller ge råd? 
Bästa köksmaskinen - KitchenAid - Krups köksmaskin
3