Ta med hösten in

Trots att hösten inte helt har kommit till New York börjar nu löven äntligen att ändra färg och Central Park håller på att gå från klar grönska till orangea toner. Vackert! Häromdagen när jag sprang i parken kunde jag inte låta bli att plocka med mig några löv och rönnbär för att dekororera hemma. De fick en plats i mina stora glaskulor jag hittade i en dekorationsaffär på Columbia. Det gröna och orangea bryter av fint mot allt vitt i lägenheten tycker jag.

Veckan som varit

Glada par uppe vid High Line

Vilken intensiv och rolig vecka vi har haft tillsammans med Daniel och Pernilla. Många utflykter, restaurangbesök och roliga stunder har det blivit. Extra roligt har det varit att få umgås med ett annat gift par. Nästa vecka blir det återigen en del jobb (har startat ett nytt projekt) och valaktiviteterna med Demokraterna.

1. Nyttiga veckan började bra med shakes och sallader. 2. Hamburgare med gorgonzola slank ner ändå 3. Daniel och Rasmus vid high line 4. Baseball match i Queens 5. Times Square på kvällen 6. Uppe vid utsiktsplatsen på Rockefeller center 7. Kollar in utsikten 8. Empire State Building 9. På Naturhistoriska museet och kollar in fossiler och dinosaurier 10. Många dinosaurier fanns det.. 11. Milkshake innan David Grays konsert i Port Chester 12. Brunch på vårt favoritställe Clinton street bakery (här fallerade hela nyttiga veckan...)

Pinkberry

Kanske är det bristen på sommarväder som gör att glass- och frozen youghurt kulturen inte är lika uttalad i Sverige som den är utomlands. När vi var i Virginia testade jag på Pinkberry som har youghurt som du toppar med allt från färska bär till m&ms. Med andra ord, du kan välja om du vill ha en nyttig dessert eller inte. Ja, ni ser ju vilket alternativ jag valde...
Pinkberry