Stövlar i höst

H&M // Ellos // H&M // Zara // Zara // Asos // Have2have.se // Nelly.com I höst är det lårhöga stövlar som gäller om man ska följa trenden men självklart är ett par knähöga stövlar alltid en hit. Jag kommer själv att köra på det sistnämnda. Jag fick en fråga om jag kunde ge tips på stövlar (gärna med hög klack) till hösten och här ovan har jag samlat några som finns ute i butik just nu. Självklart finns det många fina på Nilson, Ecco och Scorett men jag har valt att tipsa om skor från icke-traditionella skobutiker. Min favorit är nog ändå den i mocka från Zara med låg klack. Perfekt som en vardagssko. Har ni någon favorit?  
Skor - Stövlar - hösten 2013

Lördag

20130831-094405.jpg Lördag! Morgonmys och långfrukost innan dagens träningspass startar. Spinning Pulse står på schemat och för egen del är det alltid skönt att starta dagen med träning. Då har man det avklarat. Här ovan ser ni lite av vad jag ska pyssla med idag. Nya tyger i fina färger fick jag med mig hem igår som ska sys ihop. Älskar kombinationen av betong, senapsgult och djurmönster.

Almost Autumn

20130819-224056.jpg Så kom regnet efter en dag av fint väder. Fast det är kanske inte så konstigt då vi snart är inne i september. Tidigare har jag aldrig gillat hösten (det här med regn och kyla är inte min grej) men numer har jag börjat uppskatta hösten som årstid mer och mer. Älskar färgerna på träden som hösten bär med sig, att det finns svamp i skogen och framförallt gillar jag höstmodet. Det finns så mycket snyggt i butikerna just nu. Denna höst kommer jag satsa på färgerna grå, svart, senapsgul, grönt och rostrött. Långa a-linjeformade kjolar, boots och oversize tröjor. Mycket skinn och stickat. Denna höst kommer bli fabulous!