Something black&gold

noname-6Festar in det nya året i den här fina blåsan från nelly.com. Hela looken får ni se imorgon! Nu ska jag börja förbereda mig inför kvällens festligheter som kommer att äga rum i Södertälje med hela släkten. Det här året kommer innebära många nya och stora saker för mig och det känns så himla bra att få fira in det nya året med de jag älskar mest. ♥ Jag önskar er alla ett härligt avslut på detta år så ses vi nästa år med nya mål, nya drömmar och en massa ny energi.

Stickat&Mönstrat

20131230-154035.jpg20131230-154044.jpg20131230-154102.jpg
Kjol & tröja Zara / Väska Monki / Skor Nine West
Här ser ni hela outfiten från igår. Gillar verkligen kombon med stickade tröjor och kjolar som ni ser. Nu ska vi strax äta dobo (lamm) som mamma lagat särskilt till mig. Vilken lyx!

Veckan som gått

20131230-104208.jpg Träning och stressar ner efter en lång jobbdag / Middag med R på Vapiano efter en heldag julklappsshopping / Sprang milen / Invigde nya träningsskorna / På demonstrationen i Kärrtorp / Juldagen spenderades med hela släkten i Södertälje. Träffade äntligen mina kusiner. / Middag med Diana / Jag och Rasmus körde intervaller ihop. Galet jobbigt! / Inflyttningsfest hos Natta Här ser ni några bilder från IG från den senaste tiden. Mat och träning som vanligt hehe =) Idag är jag inte på topp, håller på att bli sjuk eller något så det blir en lugn dag hemma hos mina föräldrar innan jag laddar för nyårsfirandet imorgon. Apropå nyår letade jag klänningar igår och hittade en som fick följa med hem. Lägger upp en bild senare.