Insta Week

20130228-165948.jpg 1. Glad efter en shoppingdag i London. // 2. Relaxar inne på Victoria Secret. // 3. Mexikansk middag på Wahaca (Soho) // 4. Vintage marknad East London // 5. Lagade torsk med limesås till lunch, mums // 6. London calling. Älskar verkligen denna stad // 7. Tre glada tjejer vid Tower Bridge // 8. skoshopping på Aldo. Ångrar att jag inte köpte skorna.. // 9. Köttfärsbiffar med broccoli till lunch. Försöker hålla mig nyttig. Här kommer mina senaste bilder från IG och min telefon och som ni märker dominerar London-bilderna. Åh, vad jag vill tillbaka. Jag håller på att planera en resa till en annan europeisk stad och förhoppningsvis går planerna i lås. Ikväll blir det träning, Lyxfällan och så ska vi ha vår lägenhet på visning. Kanske blir det en flytt i vår ändå - återstår att se.

I handen

20130226-074018.jpg

20130226-074011.jpgVäska inhandlad på Aldo i London Vitt och spets andas sommar för mig och den här säsongen ser vi mycket vitt på vitt. Allt från kläder till accessoarer. Den här vita, oversized väskan med spets-och gulddetaljer från Aldo känns helt rätt att matcha med den vita kostymen som jag är på jakt efter. Eller till ett par jeans för en mer ledig look. Hur fint är inte vit spets?
Aldo - Vit - Väska - spets

I butik

20130228-075125.jpg Den här morgonen har jag letat runt efter nya fina saker till hemmet: 1. Den här fina sittpuffen skulle göra sig fin i vardgasrummet. Finns i flera färger. Från Åhléns. 2. Runda vaser står högt upp på inredningslistan och den här från H&M Home är hur fin som helst. Brukar inte handla något från hemavdelningen men ska ta mig dit i veckan och spana in den här. 3. Den här tekannan från Lagerhaus i ett något bohemiskt stuk är som given vid en afternoon tea. Eller till fika =)  4. Jag kan inte få nog av blå-vitt porslin och även om Rörstrands Ostindia och Mon amie är favoriterna kan jag inte låta bli att spana in den här budgetvarianten från Åhléns.