Best of january

20130130-165952.jpg Ränder och volangtoppar har varit månadens favoriter när jag ser tillbaka på mina outfitbilder från januari. Har ni någon favorit?
4

Dagens inspiration

Nobodyknowsmarc // Stockholm Streetstyle // Pinterest // Lookbook God morgon på er! Idag är jag tröttare än tröttast. Min lugna hemmakväll i soffan byttes snabbt mot en spontan AW med gamla SSU-vännerna här i Huddinge. Så roligt att se tillbaka på allt vi har gjort och de sakerna vi faktiskt har påverkar i politiken. Inte alla som kan säga att de har tältat utanför kommunhuset i protest mot bostadsbristen och hamnat på DN:s förstasida =) Den här morgonen bjuder jag på några inspirationsbilder som hamnat i min mapp den senaste tiden. Älskar allt i den första bilden och jag hade mer än gärna velat klä mig så nu i vinter. Den sista bilden symboliserar den känslan jag vill ha nu. Ledigt klädd, avslappnad och värme. Ha en härlig dag!
1

Letar

20130130-184016.jpg Har intagit soffläge, tänt levande ljus och laddat med en hög resetidningar. Nu ska sommarsemestern planeras. Jag har inte landat än i om jag vill åka på charter eller resa som jag gjort de senaste åren - genom att planera och boka ALLT själv? Semester blir det i alla fall. Åh, vad jag redan längtar! Har ni börjat planera semestern ännu?
1