How to match: Zara Zebra Coat

How to match: Zara Zebra Coat

Kappa Zara // Blus Vero Moda // Kjol Mango // Skor Alexander Wang // Solglasögon Balmain // Clutch Boohoo.com

När våren närmar sig är det dags att byta ut täckjackan mot en vårig kappa och just nu finns det många fina i butik. Den här i zebramönster från Zara har jag provat flera gånger och den är så himla snygg. Om den vore min skulle jag matcha den som ovan: svart-vita kläder och sedan neonfärgade accessoarer för att bryta av.

Vad gillar ni outfiten?

Mango - Vero Moda - Zara

Gårdagen

20130331-103507.jpg
Topp H&M // Kjol Zara // Skor Nine West // Väska Michael Kors // Halsband H&M
Åh vilken träningsvärk jag har idag efter två hårda pass på raken. I fredags sprang jag en mil och igår blev det ett pass CorePuls och det känns i benen idag kan jag meddela. Idag blir det ingen träning med andra ord men istället väntar en dag av mysigt kusinhäng och fler påsk-galej! Här ser ni även gårdagens outfit. Tanken var att jag skulle ha på mig en blommig kjol med en ljus blus till men jag har inte varit på topp de senaste dagarna (känns som att jag har en förkylning som inte vill bryta ut) att det inte fanns någon klädinspiration alls. Istället blev det ett säkert kort med min skinnkjol och min blå peplumtopp. Ja, och min nya jacka följde med men ni får se en bättre bild på den sen.
1

Glad Påsk

20130330-180244.jpg Ville bara kika in och önska er alla en glad påsk. Här firas det för fullt med hela släkten hemma hos mina föräldrar.

20130330-085725.jpg
Mitt hjärta ♥Idag är det två år sedan Rasmus frågade om jag ville gifta mig med honom. Denna Lycka!