RANDIGT

klänning Tar en paus från allt fixande och kikar in här för att visa kvällens klädsel. Köpte den här fina klänningen från H&M i veckan och tänkte matcha den med svarta skor och en röd väska för att ge den lite färg. Eller så blir det en outfit helt i svartvitt och färg på läppar och naglar istället. Har inte bestämt mig ännu som ni märker. Önskar er alla en härlig lördag!
DIY

ADVENTSLJUS

advent

En krans av kottar, glittersprej och fyra blockljus senare är jag redo för advent.

Nu ska jag iväg på veckans 6:e träningspass och sedan ska jag och Rasmus röja i lägenheten för imorgon får vi nya möbler. Äntligen! I fredags fick jag även ett positivt besked som jag inte hade förväntat mig så nu vänder nog allt negativt som har legat och tryckt den senaste tiden. Det blir en bra helg det här =)

Hyacinter

hyacinterhyacinter Förutom julbelysningen på balkongen och adventsljusstaken består den mesta juldekorationen här hemma av hyacinter i olika utföranden. Det måste väl ändå vara den finaste julblomman? På torget nedanför säljs de för 10kr styck och då jag köpte med mig ett dussin hem förra helgen fick jag en liten rabatt dessutom. Jag har placerat några av dem i en vas som jag har klätt i dekorationspapper som ger en mer rustik känsla. De andra ligger i runda glasvaser (var inne i butiken Habitat och de hade planterat hyacinter i runda små vaser/ljuslyktor och det var hur fint som helst) och under min glaskupa. Mer än så behövs inte för att sprida jul och grönska här hemma.