Best of October

20131030-203418.jpg Sista dagen på denna månad. Här kommer ett urval av mina outfits från oktober. Som ni ser på kläderna har det varit många varma dagar då jag inte har gått runt i annat än en tjocktröja. Skönt! Har ni någon favorit?
1

Specialpris på Amatören

nonameJust nu säljs Rasmus debutroman ”Amatören” till specialpris hos CDON. Boken går nu att beställa för 99 kronor (ordinarie pris 159 kr). Du kan klicka här för att komma direkt till CDON och här för att läsa mer om ”Amatören”. Överskottet från boken går till katastrofarbetet i Syrien. 
Amatören

Dagens inspiration

20131031-065940.jpgJust nu sitter jag på tåget och äter frukost och bläddrar i nya numret av Sköna hem. Gillar att börja dagen med en dos inspiration och vackra bilder och det bjuds det verkligen på idag. Tre saker fastnade jag för som ni ser här ovan: 1. Skåp Trendig från Ikea. Ser ut som de populära kinesiska brudskåpen och så går den i grågrönt som är en av höstens stora inredningsfärger. Vill ju så gärna ha ett maffigt skåp i vardagsrummet. 2. Fin bordsdukning med svampar och mossa. Något liknande ska jag ge mig på att göra istället för den traditionsenliga adventsljusstaken. 3. En klädd sänggavel är ett fint sätt att ge värme och en ombonad känsla i ett rum. I dagarna kommer mitt grå-gröna tyg som min gavel ska kläs om i och jag hoppas på att gaveln ska sticka ut lite mer i rummet än vad den gör idag. Fint att sängkappan går i samma ton som gaveln på bilden och det blir nog dagens köp om jag känner mig själv rätt. Önskar er alla en härlig start på dagen!