Mattan

20140427-195544.jpg Nu är mattan på plats i vardagsrummet och jag är så himla nöjd med den. Blev precis det lyftet som vardagsrummet behöver. När rummet är tillfixat får ni se mattan i sin helhet.

Matta Block från Rum 21

1

Drömåket

15 - 2 Barnvagnen till Liten beställdes för några veckor sedan och här ser ni vilken vagn det blev. Emmaljunga Mondial de luxe och både jag och blivande pappan är mer än nöjda med vårt vagnval. Eftersom vi har en väldigt liten hiss upp till lägenheten hade vi enbart tre vagnmodeller att välja mellan så valet föll sig ganska naturligt på denna ombonade vagn. För att få en mer stadskänsla på vagnen har vi beställt ett chassi med svängbara hjul och en shoppingkorg. En Bugaboo Donkey/Buffalo (som nästan ALLA i Stockholm kör runt med) stod först på listan men eftersom den inte gick in i hissen fick den strykas från listan. Åh vad jag längtar efter att få köra runt vårt älskade barn i vagnen, vilket drömåk!
Barnvagn - Emmaljunga
1

Måndag och ny vecka

20140427-201233.jpg

Njuter av mina macarons...

Då var det måndag och en ny vecka. Den här veckan behöver jag fokusera på jobbet och ta tag i allt som jag ligger efter med. Det börjar bli mer påtagligt nu att det inte är många veckor kvar som jag ska jobba och jag behöver verkligen göra klart allt innan semester och föräldraledighet tar vid. Så jag kan "checka ut" med gott samvete =)

Och efter några intensiva dagar på jobbet ska det bli underbart att i slutet av veckan åka till älskade Österlen med maken och några vänner. Kommer bli hur härligt som helst och jag hoppas att det fina vädret håller i sig så vi får njuta av den skånska slätten.

Men först ska den här dagen betas av. Hoppas ni får en bra start på veckan!

1