Nyfärgad

20140131-160032.jpg Här ser ni min nya hårfärg. En kombination av ombre och uppljusning av hela håret. Kommer bli hur fint som helst i vår.
Hår
2

Dags för en uppdatering

noname-31 Imorse var jag på SATS klockan sju för att köra bodypump. Hur mycket jag än gillar att ta en sovmorgon när jag är ledig är det alltid skönt att börja dagen med ett tungt träningspass. Då är det avklarat och jag har hela dagen fri till att göra annat roligt. Som idag då jag äntligen har fått till en tid för att färga håret. Det har varit skönt att ha mitt naturligt svarta hår. Det har blivit friskare vilket var meningen när jag klippte det kort och klippte av alla blekta toppar men nu känner jag att det är dags för en förändring igen. Ljusare ska det bli. Och gärna längre. (Fast länden får komma naturligt om sisådär några månader.)  Så nu ska jag bege mig. Håll tummarna för att det blir bra! 

Blus H&M / Kjol Lindex

Vita kallor

blomma3blomma1blomma2blomma Min favoritblomma är vit kalla (till min brudbukett var jag bara tvungen att blanda vita rosor med kallor och som ni säkert minns sparade jag buketten i över ett år). Jag var förbi blomsterhandlarn på torget nedanför och han hade fått in vita kallor idag och jag passade på att köpa med mig ett knippe hem. De gör sig så fina i min runda vas från Hemtex. Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett dubbelpass med spinning och core och sedan leta inspiration på nätet efter en förändring som jag ska göra imorgon. Som jag har längtat. Mer om detta imorgon =)