BB väskan

skötväska Nu är finaste skötväskan från Littlephant packad och klar. Åh, så mycket jag har läst om vad man ska ha med sig till BB när det blir dags. Älskar alla tips och råd jag fått, särskilt om sådant jag inte hade en aning om att man behöver. Det hör ju inte till det vanligaste att man ska föda barn direkt =) På kylskåpet sitter även en lista med saker Rasmus ska packa med när vi väl behöver åka in till sjukhuset. Troligen kommer jag att ha packat med för mycket men hellre vara väl förberedd än tvärtom.
Skötväska - littlephant

Vecka 37

vecka 37 I helgen gick jag in i vecka 37 och den här veckan har ägnats åt att packa BB väskan, skriva förlossningsbrev och öva profylaxandning. Jag känner mig väldigt lugn inför allt som ska hända och försöker ta varje dag som den kommer och vara så förberedd som jag kan vara. Det är klart, ibland smyger sig en och annan panikkänsla in om att jag inte kommer att klara detta men då är maken snabb på att ge tröstande och lugnande ord. Hur mår jag då? Ja nu känns det verkligen att jag är gravid. Magen står högt upp och rakt ut, jag känner mig tung och har börjat samla på mig en del vätska i framförallt mina fötter. Vissa dagar har jag så ont i fogarna att jag inte vet var jag ska ta vägen men jag försöker ändå att aktivera mig fysiskt så mycket som möjligt. Gå promenader, inte sitta still längre stunder och ta varma bad för att mjuka upp kroppen. Sen är det klart, allt negativt försvinner så fort jag känner Liten i magen röra på sig, när den hickar eller en fot sticker ut strax under revbenen. Hur klyschigt det än kan låta så är det värt all smärta och obehag i världen.

Provkörning

barnvagn Barnvagnen är ute på en provkörning och som ni ser är det inte vår Emmaljunga Mondial de luxe utan en Bugaboo Buffalo all Black som Liten ska få åka runt i. Efter mycket om och men bestämde vi oss för att byta vagn och efter att ha provkört denna är jag helt såld. Klart vi ska ha den här! Nu är det bara en bebis som fattas.
Barnvagn - Bugaboo Buffalo all black
1