Stokke Steps

c2a0fa836c5bdf48c9032efa2d69a32e Vårt kök väntar med spänning på att få nya stolar och bord. Hittills har vi haft brorsans gamla matbord med nu är det dags att lämna tillbaka dem och införskaffa något nytt. Jag har som ni kanske vet varit helt såld på vita Eames stolar med träben (jag och typ alla andra i bloggosfären) men det återstår att se vad som flyttar in. Någon som däremot redan har fått en stol till matplatsen är lilla bebben. En vit Stokke Steps med ljusa träben är beställd och påväg. Jag gillar verkligen möbler som är multifunktionella och det här systemet innefattar både en babysitter som du kan ha på golvet eller fästa på stolen och sedan en stol som följer barnet hela uppväxten. Smart tycker jag, och som ni ser på bilden ovan är den också snygg!

It's all about comfort these days

20140529-172638-62798347.jpg Det sammanfattar väldigt mycket hur jag känner mig dessa dagar. Allt handlar om att känna mig bekväm, och särskilt bekväm i min nya kropp. Det handlar om att gå runt i fotriktiga skor för att lindra ryggen och mina fogar som börjar göra sig till känna nu. Om att bära slappa klänningar som faller lätt över min växande mage. Om att gå runt i tights och tröjor i stretchmaterial. Skönt och bekvämt ska det vara. Det handlar också om att känna mig bekväm med alla nya tankar och hormoner som florerar i kroppen. Helt plötsligt upptäcker jag mig själv gråta när jag ser amerikanska Biggest looser, eller reklamen för Barncancerfonden. Bli känslosam för minsta lilla sak. Samtidigt är det häftigt att se hur kroppen och hjärnan påverkas av ett litet liv som växer i magen. Detta var något som jag inte var beredd på att uppleva när jag blev gravid. 86 dagar kvar till BF ♥

I trädgården

20140528-191348-69228979.jpg

Liljekonvaljer måste ändå vara den finaste sommarbuketten. Har hittat ett ställe här i närheten där det växer fullt av liljekonvaljer och andra sommarblomster. Har man ingen egen trädgård är det bra att ha naturen nära till hands.