Bricka

IMG_1177Ni som följer mig på Instagram (@victorialenefors) såg att jag fick ett paket köpt på Svenskt tenn som innehöll den här fina brickan med elefantmönster. Nu är den på plats i köket och bara väntar på att få användas. Har ju samma mönster på kuddarna i vardagsrummet så det kommer bli väldigt matchy matchy när det vankas middagsbjudning. Nu ska jag göra i ordning lillan inför hennes första halloweenfest, har köpt ett par väldigt söta byxor som får agera utklädnad. Själv är jag tråkig och kommer som mig själv.  
Kök - Svenskt tenn
1

Ny storlek

unnamed-3 Åh, det är med en liten tår i ögat som jag packar ihop lillans kläder i storlek 44 och 50. Hon har blivit så stor! Jag har nästan enbart klätt henne i omlottbodys med byxor till. Det är förresten ett tips till er som väntar barn och funderar på kläder: köp omlott. Mycket smidigare att klä bebisen än att behöva dra en body över huvudet och krångla. unnamed-2Hennes klädhängare har även fyllts på med tre nya klänningar inför julfestligheterna. Den första är från Lindex som jag bloggade om i veckan, den vita är en present från Rosie och finns på Zara och den sista har mamma köpt från Cubus. Jo det här med rosa tar vi i ett annat inlägg…  =)
1

Vid matbordet

IMG_1011 IMG_1015 IMG_1021Här ska Edessa få sitta och kladda framöver.

Veckans första dagar har varit välfyllda för både mig och min lilla sprallis då vi lunchat på stan, träffat mammagruppen på öppna förskolan och så har vi sovit över hos mormor och morfar (mina föräldrar alltså). Idag känns det därför helt rätt att bara vara hemma och mysa ihop med R som tillbringar förmiddagen hemma.

Edessa har fått ytterligare presenter som ni ser ovan i form av ett matset, bestick och det här söta molnunderlägget. Nu dröjer det länge innan hon kan använda sakerna men jag kunde inte låta bli att packa upp dem och "provduka".

Stol Stokke Steps • Underlägg Moln KG Design • Matset Design Letters

KG Design - Stokke - barn