En till i samma färg

IMG_1408.JPGIbland går jag på repeat när det gäller kläder. Kjol, halsduk och nu en tröja i samma färg har den senaste tidens shopping resulterat i. Den här kommer från Lindex och jag gillar färgen, att den är stickad och har en lös passform. Kommer matcha den med ett par svarta skinnshorts eller ton i ton med min beige kjol.  
Lindex

Träningssug

IMG_1402.JPGOm ni undrar om jag har abstinens efter snart fyra månader utan styrketräning är svaret ja. Det är nästan så att jag längtar efter träningsvärk och att få svettas floder under ett spinningpass. Ännu är det för tidigt att träna på gymmet men promenader och enklare övningar går bra att göra. Jag powerwalkar varje dag och jag har kört första programmet i Olga Rönnbergs bok för nyblivna mammor (vilket till stor del handlar om knipövningar och plankan). Jag måste ärligt säga att jag trodde inte att kroppen var så ur form som den är. Viktmässigt är jag nästan tillbaka till där jag var innan graviditeten men min hållning är inte den bästa eftersom musklerna i magen och ryggen är svaga och rumpan ska vi inte tala om. Mjuk och rund hehe. Men snart ska det bli ändring på det. Om två veckor har jag min efterkontroll och jag hoppas att det ser bra ut så jag kan vara med på höstens mammaträning på gymmet och få ta upp styrketräningen igen. Ni andra mammor, när började ni träna igen efter graviditeten?  
mammaträning

Höstens färg

IMG_1384.JPG Kjol Zara • Topp H&M • Boots Nine West • Väska Glitter

Här ser ni fredagens outfit i sin helhet. Höstens färg ser ut att vara kamel(beige)färgat vilket faller mig helt i smaken. Jag hade egentligen tänkt matcha kjolen med en stickad tröja men då den inte var särskilt amningsvänlig fick det bli en vanlig topp istället. Det fungerar det med.