Afternoon Tea

IMG_8274Untitled-3IMG_8289Eftermiddagen har spenderats på vackra Häringe Slott där jag, maken och dottern har njutit av en god afternoon tea och strosat runt slottet. Det är inte ofta vi får chans att göra något hela familjen under en vardag så dessa stunder värderas högt. Att det dessutom är strålande sol idag gjorde upplevelsen desto bättre. I bakgrunden på bilderna kan ni skymta den stora poolen bakom slottet, perfekt sommarhäng så det blir nog ett till besök hit när det är badväder. Önskar er alla en härlig valborg!

Brunch.

brunchbrunch3brunch2brunch1brunch4Som sagt, det bjöds på brunch igår här hemma för ett gäng härliga mammor och ännu härligare små småttingar. Jag vet att jag har sagt det förr men vad jag uppskattar mina nya vänner i det här stadiet av livet, så kul vi har! Edessa delade med sig av sina leksaker så fick barnen leka på golvet medan vi mammor gottade oss. Jag hade gjort chiapudding toppat med ananas och bär, bakat morotscupcakes, lax-och pepparrotsrullar, gjort smoothies som serverades ur små söta flaskor, köpt bröd på Gateau och massa annat gott. Som det ska vara när man bara vill sitta och njuta av dagen. Idag fortsätter jag att njuta av dagen då maken och jag ska på Afternoon tea och till kvällen ska vi ta med dottern och titta på brasan.
2

Två fynd

tältMin dator har krånglat hela kvällen så bilder från dagens brunch kommer imorgon. Istället tänkte jag visa två av kvällens fynd jag gjorde när jag åkte iväg på kvällsshopping. Granit hade kundkväll och jag fick tag på det här galet snygga tältet till 30% rabatt. Jag var inte ensam om att köa till butiken kan jag meddela och det var fler än jag som hade ögonen på tältet. Kommer bli ett fint krypin till Edessa och passa fint ihop med den övriga inredningen i hennes kommande rum. Lindex har äntligen fått in den här snygga leomönstrade overallen igen och jag slog till på två stycken - en till nu och en till senare i höst. Älskar mönstret och gulddetaljerna.