Höstinspo

 Lena Orviks höstkollektion för Bikbok är ju bara för snygg och jag gillar särskilt färgskalan grå, röd och kamel. Den 15 oktober lanseras den och jag kommer försöka få tag på den röda klänningen och stickade tröjan. Höstgarderoben börjar se väldigt bra ut!

Snart slut

  Idag är det min sista dag som föräldraledig och dagen är fullbokad med sistaminuten fix inför jobbstarten imorgon. Hur mycket jag än planerar är det alltid något som dyker upp i sista stund som behöver fixas. Eller så är det jag som vill hinna med mer än vad jag egentligen mäktar med. Hursomhelst ser jag väldigt mycket fram emot att få träffa kollegorna igen och få lite mer rutin i vardagen. Jag vet att under det här året jag varit hemma så har bloggen gått mer och mer in mot mitt liv som mamma men nu under hösten kommer det bli en större variation på inläggen vilket jag hoppas ska göra bloggen bättre och ge mer inspiration. Ni som ändå gillar att följa min lilla tjej kommer fortfarande få en inblick i vår vardag, däremot blir det inte lika mycket vardagsdetaljer som innan. Några nyheter kommer dyka upp under den närmsta tiden som jag hoppas ska ge dig inspiration till att fortsätta läsa. Det är ju trots allt för att inspirera som jag skriver bloggen.

På västkusten

IMG_6377IMG_6338varbergIMG_6341IMG_6352IMG_6350IMG_6402IMG_6387varberg1Helgen har alltså spenderats på västkusten, mer bestämt i Varberg. Hela gänget på 14 personer bodde på Varbergs kurortshotell och himmel så fint det var. Smakfull inredning, hälsosam frukostbuffé och fantastisk utsikt över havet. Vattnet hade en temperatur på 17 grader men det blev inget besök i kallbadhuset för min del. Några ur sällskapet passade dock på att ta ett morgondopp i havet medan de andra flöt runt i en bassäng på spa-avdelningen. Efter en väldigt intensiv vecka var det här precis vad jag behövde för att komma ner i varv inför jobbstarten på tisdag. Under lördagen hölls bröllopet och brudparet gifte sig på stranden i Apelviken. (Av respekt för mina vänner blir det tyvärr inga mingelbilder så ni får hålla er till godo med dessa.) Anna var så vacker i sin brudklänning och jag gillade verkligen den lite mer vildvuxna brudbuketten. I år är det tolv år sedan vi alla lärde känna varandra under utbildningen och nu står vi här med barn och ringar på fingret. Nästa månad är det dags för nästa par i gänget att gifta sig och jag är så tacksam att jag får dela de här fina stunderna med dem.