Mitt 2015

Även denna blogg bjuder på en sammanfattning av året som har varit och jag kan konstatera att det har varit ett väldigt bra år. Edessa döptes och vi firade ettårskalas. Vi njöt av sommaren i New York och på Österlen och vi köpte äntligen ett radhus. Jag gick från att vara föräldraledig brunchmamma till hårt arbetande tandläkare och skrev även på för ett nytt jobb. Sydde en hel del och kapade av mig håret också. Nästa år ser jag fram emot att få bo in mig i huset, börja nytt jobb men framförallt få fler härliga dagar med Edessa och Rasmus. Hoppas ni alla har haft ett toppenår 2015 och tack för att ni har kikat in här under året! rum21 ellos adlibris
1

Golvet

 Igår var vi förbi huset och jag är mer än nöjd med vårt vitaliserade golv. Blev så snyggt och precis som vi vill ha det. Övervåningen där våra sovrum finns är också färdigmålad och jag kan nog ha hittat den perfekta grå färgen till vårt sovrum och den perfekta gröna till Edessas.  Nu ska golvet slipas på övervåningen och nedervåningen ska målas, det blir nog inflytt snart ändå.

Julklänningen

redIMG_9847-2 Det blev en klassiskt röd spetsklänning till årets julfirande och denna kommer från Gina Tricot. Gillar den skarpt och den här gången fick den matchas med ett par svarta pumps i mocka.