resa.

nyOm allt går vägen kommer vi snart promenera runt på Manhattans gator, äta brunch på vårt favoritställe på Clinton Street och framförallt få visa Edessa staden som mamma och pappa älskar. Åh vad jag håller tummarna, hårt hårt hårt! Ni som har rest med små barn till storstäder, några tips att dela med er? Hur man klarar av långflygning, vilken vagn vi ska satsa på, ta med egen mat eller inte. Allt sånt som oftast brukar lösa sig men det skadar inte att vara extra förberedd. =)
2

Till bordet

(null) Inspiration till bordsdekoration inför dopet. Även om vi inte har rosa som tema tycker jag det är fantastiskt vackert med rosa pioner i kombination med vita rosor. Något liknande kommer det bli på borden i festlokalen.
1

Skinn&Spets

IMG_4784

Topp Gina Tricot • Kjol H&M

Matchade min nya spetstopp med pennkjolen i skinn i helgen och det blev väldigt snyggt ihop. Fast det är klart, vad kan gå fel när man matchar skinn och spets? Har även köpt tillhörande kjol till toppen men den kombinationen får vänta till ett festligare tillfälle. Apropå fest ska jag idag hämta ut två klänningar som jag beställt till dopet. Håller tummarna att de passar!