Drömmer..

hemma Idag drömmer jag om gröna väggar, linnesängkläder och mönstrade mattor över trägolv. När vi flyttar så... Just nu håller vi på att tömma och organisera om större delen av lägenheten inför badrumsrenoveringen nästa vecka. Det här med att behöva bo i andra hand i två månader med en bebis är inte det mest optimala men det är bara att gilla läget och tänka positivt. För ett fuktskadat badrum vill jag ju inte ha. Bilder: pinterest, H&M Home
2

Lilla My

IMG_4199Torsdagmorgon innebär alltid mysstund för oss med först babymassage på Öppna förskolan  och sedan lässtund. För tillfället är det boken om Modiga Lilla My som gäller. Nu tror jag inte att min femmånades bebis gör skillnad på när jag pratar med henne eller läser men roligt tycker hon i varje fall att det är när vi bläddrar i boken. Vilket alltid är det viktigaste. Resten av dagen ska ägnas åt att röja undan i lägenheten för nästa vecka ska vi flytta temporärt medan vårt badrum renoveras.

Mini Leo

IMG_4396De här söta leopardskorna hittade jag på Lindex häromdagen. De är lite för stora men kommer vara perfekta på Edessas små fötter när våren kommer.