Le Petit France

IMG_3841Mötte upp Denise imorse för frukost på Le Petit France vid Norr mälarstrand. Skönt att kunna sitta ute och äta i morgonsolen, det har jag inte varit bortskämd med. Efter frukosten gick vi för att titta på hennes nya lägenhet som är under renovering. Sekelskifteslägenhet och marockanskt kakel i badrummet, behöver jag säga att jag var redo att flytta in. Så himla fin! Även om både jag och Rasmus är mer än redo för husliv i förorten är det klart att man ibland lockas av att bo i innerstan. Det har sin lilla charm att kunna gå ut och äta frukost bara runt hörnet där man bor.

I Västerås

IMG_3835IMG_3833gungaIMG_3787Idag har vi hängt i Västerås hos Frida, José och lilla Emilia därav sen bloggning. Edessa och Emilia röjde runt i hela huset och det var en trött och glad liten tjej som somnade på tre sekunder i sin säng. De hade hängt upp den sötaste lilla gungan i en av takbjälkarna som Edessa fick prova och givetvis var det en hit. Är sugen på att beställa hem en gunga åt henne också men är tveksam till var den skulle hänga, håller en krok i taket? Men mest fascinerande var ändå Basil, deras lille kanin. Till en början satt hon på säkert avstånd men så småningom vågade hon sig fram. Min lilla skeptiker.
1

I svart och vitt

IMG_3712IMG_3692Såhär var jag klädd när vi var ute på middag i måndags. Svart på vitt och i nya skinnkjolen från Vila. Vi var ett stort gäng som träffades på Vapiano för middag och eftersom de andra inte träffat Edessa ännu fick hon följa med. Från att ha varit livrädd för män (och särskilt män med skägg) är hon numer miss social och ett riktigt charmtroll. Ler och hälsar på alla. Det duger inte att ligga i vagnen i ett hörn och leka längre utan hon ska sitta på sin stol vid bordet så hon ser alla. Och så vänder hon sig om mot andra gäster, vinkar och ropar hej för att påkalla deras uppmärksamhet, gullungen min!

Kjol Vila • Topp Asos • Skor Zara • Väska By Malene Birger