E + R

IMG_1503Det finaste halsbandet döljde sig i ett av paketen. Ett halsband från Jane Kønig med små brickor med bokstäverna E och R. Nu bär jag de alltid med mig, mina två älsklingar! IMG_1494Vad som finns i paketet från Svenskt tenn får ni se när det är på plats.
Halsband - Smycke - love tag
2

På Djurgården

IMG_1409matIMG_1402djurgården Vi firade min födelsedag i förskott igår ute på Djurgården i det fina sommarvädret. En promenad i Rosendals trädgård och sedan middag på Ulla Winblad. Enkelt och mysigt ihop med min lilla familj.

Födelsedag

IMG_1470Idag är det min födelsedag och jag blev väckt av Rasmus och Edessa med sång och paketöppning. Inte ett helt fel sätt att vakna på. Edessa skulle givetvis hjälpa till att öppna paketet, tror mest att det var pappret som lockade snarare än innehållet. Fick något väldigt fint som ni ska få se senare. Jag njuter verkligen av alla dessa första-tillfällen som kommer med att vi har fått Edessa. Efter frukosten följde vi med Rasmus in till stan då han åker till Gotland idag för Almedalsveckan och strax ska vi till min familj för födelsedagsmiddag och tårta.
2