Favoriter

IMG_4336.JPGIdag är en sådan dag som bara kan bli bättre. Varken jag eller Rasmus (inte Edessa heller för den delen) fick sova i natt då tänder, förkylning och magen spökade hela natten. Fenomenet "att få tänder" trodde jag var en överdrift men inatt fick jag känna på hur det är när ens barn inte vill sova på natten. Jisses vad förskonade vi har varit från allt sånt och vilken ny respekt jag får för mina vänner som tampas med deras små som gråter flera timmar om natten. Jag bara hoppas att detta är en reaktion på tänderna (ja det ploppade fram en till!!) och inte någon ny fas. Tänkte i alla fall visa er dagens bebis i favoritkläderna och med sin favoritleksak - Giraffen Sophie. Tur att hon är söt min lilla fis, då orkar jag allt!

Jumpsuit

jumpsuit Tog en sväng med barnvagnen ner till centrum (jepp i ösregnet) och lyckades haffa den här snygga jumpsuiten. Den enda som fanns kvar i Lindexbutiken dessutom. Gillar den bohemiska looken men risken finns att det här är ett sådant plagg som är snyggt på alla andra men inte på en själv. Återstår att se nästa helg då den åker på.

Vårjackan

IMG_6658Trots att regnet öser ner denna söndag tänkte jag visa upp Edessas vårjacka, för visst kommer våren tillbaka? =) Den här fina parkasen i dov rosa färg från Lindex är perfekt nu när det börjar bli varmare. Igår tog hela familjen en promenad i solen och då åkte den på. Idag håller vi oss inomhus och pysslar. Edessa blev ju sju månader i fredags och då brukar årsboken uppdateras med ny månadsbild och annat från den gångna månaden. Och så ska här pysslas inför påsken också.