Tillbaka till vardagen

IMG_9546Då var jag hemma igen, eller snarare hos mina föräldrar där vi stannar över helgen, efter en låååång kvällsflygning med förseningar p.g.a oväder i Boston. Edessa lyckades dock sova hela flygresan men jag själv har som vanligt svårt att komma till ro på flyg. Nu ska jag ta igen sömn men senare kommer en sammanfattning med praktiska detaljer från resan. Inläggen under resan har visst inte heller publicerats så nu får ni alla i ett stycke, hoppas ni gillar't =) Alltså lyckan över att ha gjort den här resan!

Sista dagen

IMG_9949IMG_9972IMG_0018IMG_0031Resan har bjudit på många turer till Central Park och det har varit så roligt att se Edessa krypa efter fåglarna och spana in alla hundar. Favoritstället måste ändå vara kring sjön och the Boathouse. Edessa var väldigt fascinerad av sköldpaddorna som simmade i sjön. Själv är jag såld på den fina utsikten. Det har verkligen varit en toppenresa, över förväntan på alla sätt och vis. Edessa är verkligen ett charmtroll och på bara den här veckan har hon utvecklats så otroligt mycket. Jag och Rasmus har fått efterlängtad tid ihop i vår favoritstad och nu längtar vi än mer till sommaren då vi båda ska vara hemma med vår plutt. Ja, livet är allt bra härligt för tillfället!

Go Yankees Go

IMG_9867yankeeEdessas första basebollmatch på Yankee Stadium i Bronx. Hon och Rasmus matchade sött i sina NY-kepsar. Det är verkligen pappas flicka det här.IMG_9924