Lördag

IMG_7869bordBästa mamma och pappa har tagit hand om Edessa i natt så att jag och Rasmus skulle kunna få sovmorgon. Det var mer än välbehövligt efter tre dagars sjukstuga här hemma. Strax blir det brunch med tjejerna och till kvällen ska jag bara mysa med min lilla tjej.

Bellatröjan

IMG_8290Både jag och den här lilla tjejen har legat sjuka idag och gosat i soffan större delen av dagen.  Sedan jag började jobba märker jag mer och mer hur mammig hon blivit och särskilt nu när hon är sjuk, släpper mig inte en sekund. Även fast det är hur mysigt som helst att ha henne sovandes på bröstet blir det lite jobbigt när jag själv är sjuk. Får hålla tummarna att hon frisknar till imorgon. Här ser ni förresten den stickade bellatoppen min sköterska gjort åt Edessa efter mönstret jag jagat i ett år. Älskar blombladen och är så glad att vi lyckades få till den tillslut. IMG_8320

Lampor

lamporDet blir många inlägg om inredning men ni får stå ut med det ett litet tag till. Är det något jag glömmer bort när vi inreder rummen och räknar på budgeten så är det lampor. Belysning är verkligen viktigt i ett rum och till huset kommer vi satsa på både dyra och billiga alternativ. Just nu har Ellos en kampanj på samtliga lampor där du får 20% rabatt på all belysning med koden 325417. Själv har jag klickat hem lampan längst ner till vänster som ska upp i vårt sovrum och globlampan skulle passa väldigt fint inne i vårt allrum.


Inlägget innehåller annonslänkar
1