Leo&Camel

IMG_7408IMG_7423IMG_7414IMG_7412IMG_7422

Såhär såg jag ut i helgen i min nya kappa, så himla fin! Är det något jag kommer satsa på i höst och vinter så är det snygga ytterplagg och skor.

Det blev en tidig hemkomst från konferensen och eftermiddagen har spenderats till att gosa med Edessa medan Rasmus lagade mat. Som jag saknat mina två favoritpersoner. Nu har jag slagit mig ner i soffan med en kopp te och några inredningstidningar, har en bättre onsdag med andra ord.

Kappa Zara • Kjol H&M Trend • Topp H&M • Skor Steve Madden

Full fart

IMG_6959IMG_6962 Det är alltid full fart på den här lilla tjejen och det gäller att hänga med. Nästan omöjligt att få med henne på kort nuförtiden och hon tycker det är så roligt att springa iväg och mamma och pappa får springa efter. Alltid snabbaste ungen på lekparken. Imorse låg vi och gosade i sängen i över en timme då jag ska på konferens och sova borta i natt. Mysigt mysigt.. Det är en intensiv jobbperiod nu men igår gjorde jag några ändringar i mitt schema som förhoppningsvis ska ge mig mer tid hemma. Jag fick en fråga om varför jag valde att gå tillbaka så tidigt till jobbet om jag tycker det är jobbigt att vara hemifrån? Det har varit en viktig princip för mig att jag och Rasmus ska dela lika på föräldraledigheten och att vi båda ska ha rätt till samma tid med vårt barn. När jag var hemma jobbade han heltid och nu när han är hemma jobbar jag heltid. Också en viktig princip att kan vi jobba ska vi jobba. När Edessa börjar på förskolan däremot kommer vi båda gå ner i tid. Alla gör vi det som passar oss bäst och även om jag saknar mitt barn så vet jag att hon har det bra och är trygg med sin pappa. Kläder: Halsduk och tröja Zara, Byxor Mini Rodini, Skor Kavat

Rouge Fatal

IMG_3185Och precis som varje höst målas naglarna i favoritfärgen Rouge Fatal från Chanel.