Flisat och Viktig


 
 
Så mycket snyggt Ikea lanserar inom kort. I april kommer kollektionen Flisat med barnmöbler i trendigt furu och i maj kommer Viktig med bland annat snygga rottingmöbler. För mig som håller på att inreda ett helt hem är det ju drömmen att hitta både snygga, miljömässsigt hållbara och prisvärda möbler. Pallarna och hushyllan skulle passa perfekt in i Edessas rum och stolarna skulle bli fina på vår uteplats. Här är i alla fall en som kommer hänga på låset!
 
Bilder Ikea
1

I burspråket

Helgen blev inte helt som jag hade tänkt mig. Stackars Rasmus gick och blev sjuk och vi fick ställa in våra två lekträffar vi planerat sedan länge. Det här med förskolebaciller är inte att leka med men hur tråkigt det än är för oss är det ändå värst för R. Istället har jag och den här lilla tjejen hängt på stan och gjort annat för att inte vara hemma och riskera att smittas. 
Det här är annars favoritplatsen i hela huset, vårt burspråk i vardagsrummet. Hon älskar att stå här och titta ut på folk som går förbi och knacka på fönstret. Vem behöver ett stort och fint rum fullt av leksaker när det räcker med ett fönster. Älskade unge!
 
2

Day off


Har varit ledig idag och passat på att fixa med sånt som jag inte hinner med under vardagarna. Till exempel att färdigställa vårt hem. Ett gäng bilder kom levererade som jag ska pyssla med imorgon och som sedan äntligen ska upp på väggarna. Och så har jag bestämt mig för att sovrummet ska få sig en sänggavel. I vitt linne och med knappar. Och nej, den här gången gör jag den inte själv utan beställer den från nätet (även om jag är väldigt sugen på ett nytt DIY-projekt). 

Resten av dagen har spenderats hos mina föräldrar där vi också sover över då de ska vara barnvakt imorgon. Blir alltid så bortskämd här med god mat och mycket skratt med brorsorna. Behövs verkligen efter en hektisk vecka.