En liten titt

Helgen och veckan har rusat förbi i raskt tempo och vi har hunnit få i ordning en hel del i huset. Bland annat kom våra soffor i torsdags och de är precis sådär perfekta som vi hoppades att de skulle vara. Taklampor, soffbord och lite annat smått ska komma upp i vardagsrummet och sen är vi nog redo för inflyttningsfest. Yay! 

Lite nytt

Okej, som ni kanske märker är det en del nytt här på bloggen. Jag har under alla dessa år drivit bloggen på egen portal men känner nu att det var dags att prova på något nytt och förhoppningsvis leder flytten till ny blogginspiration. Allt är inte klart, till exempel har inga av mina gamla bilder följt med och bloglovin fungerar inte ännu, men snart så. En ny grej på bloggen är att om ni gillar mina inlägg så kan ni trycka på gilla-knappen nedan. Ett bra sätt för mig att se vilken typ av inlägg ni gillar utan att ni behöver lämna kommentarer (sedan uppskattas även kommentarer oerhört mycket *blink blink*) Hoppas ni gillar den här utformningen bättre!
 
Annars har den här veckan gått åt inskolning av Edessa till förskolan. Det går väl sisådär om jag ska vara ärlig men både jag och Rasmus gillar skolan och personalen så vi behöver bara passera den här jobbiga fasen och så blir det nog bättre snart. Hoppas på det. 

Morgonutsikten

IMG_0566-2Vårt stora fina burspråk i vardagsrummet är ett populärt ställe att hänga på och just nu är det så otroligt fin utsikt med all snö. I fredags jobbade jag min sista dag som tandläkare i Flen och det kändes väldigt tråkigt att säga hej då till alla efter sju år. Det är ju något speciellt med ens första jobb och jag har trivts så himla bra där. Nu har jag semester innan jag börjar nästa jobb vilket ska bli skönt då det råder renoveringskaos här hemma och dessutom ska vi skola in Edessa till förskolan imorgon. morgonIMG_0595